Крајем августа хуманитарни турнир „Back to school“ (ВИДЕО)

У организацији КК“Лидер“ Градишка сутра, 21.јула у 19 часова у просторијама клуба биће одржано кино вече. Чланица клуба, Адриана Грубешић позвала је све суграђане да дођу и на тај начин подрже рад овог клуба.

Како је навела, средства прикупљена од продаје улазница по симболичној цијени од 1КМ, биће намијењена за рад овог клуба. Осим ове активности, крајем мјесеца биће одржано и латино вече.

КК“Лидер“ Градишка и ове године организује хуманитарни турнир у уличној кошарци „Back to school“. Турнир ће бити одржан 27. и 28. августа на вањском терену ОШ“Васа Чубриловић. Чланица клуба и једна од организатора, Сара Томић рекла је да ће новац од котизација бити намијењен за куповину школског прибора за ученике слабијег материјланог стања.

Предсједник и тренер КК“Лидер“ Огњенка Јовичић изразила је задовољство активностима  чланова клуба и истакла да поред тренирања свакодневно показују и велику друштвену ангажованост.Она је позвала грађане да се пријаве на турнир, помогну другима, добро забаве и уживају у кошарци.

С.Видовић

Share With: