Крагуљ: Информисање је веома важно за друштвени развој (ВИДЕО)

Област информисања је била и остала битна дјелатност за развој, организацију живота и све друштвене процесе који се одвијају рекао је Никола Крагуљ, који је обављао разне друштвено-политичке функције у протеклом периоду и био упућен у разавој информисања на подручју Градишке.

„Некада се информисање одвијало само преко састанака и временом уочавањем да је информисање врло битно за укупан развој душтва постојала је потреба да се формира радио станица и детаљније и конкретније информише становништво из свих области“, навео је Крагуљ и нагласио да је развојем технике и технологије и схватањем значаја информисања то омогућено.

Крагуљ је гостујући у специјалном програму Радио Градишке поводом 43 рођендана нагласио да је Радио Градишка имао веома важну улогу у информисању грађана на подручју Градишке од самог почетка рада који није био лак до данас.

 „Радио Градишка пружа информације о дешавањима на подручју Градишке и то је оно најбитније, јер све друге информације можемо сазнати у другим медијима. Веома је важна информативна дјелатност да би људи могли бити на вријеме обавјештени о свему и утицати на оно што је битно“, рекао је Крагуљ.

С.С.Ц.

Share With: