Комшијске згоде и незгоде (ВИДЕО)

Серијал „Добро јутро комшија“, који прати свакодневицу тзв. обичних људи на селу, одавно се наметнуо као један од најгледанијих на нашим просторима. Након три емитоване сезоне, снимљена је и четврта чији се почетак емитовања очекује у новембру ове године.
 
Перо Шпадић, сценариста и продуцент овог серијала, изјавио је, гостујући у јутарњем програму РТВГ, да је у први мах имао намјеру да трећа сезона буде и посљедња, али да се на бројне захтјеве гледалаца одлучио да напише сценарио за још једну.
 
„Једна смо од ријетких, ако не и једина, серија ове врсте у Републици Српској. Као и сви други боримо се са разним продукцијским препрекама, али с поносом могу да кажем да смо их успјешно савладали. На томе су нам признање одали и продуценти неких серијала из Србије гдје се, уз издашно финансирање које се креће и преко 30 милиона евра годишње, снима велики број серија које не одскачу значајно од наше“, каже Шпадић.
 
Поред изворних локација, на подручју Приједора, „Добро јутро комшија“ снима се и на осталим просторима РС, па ће гледаоци четврте сезоне моћи да препознају локалитете са подручја Градишке, Теслића и још неких мјеста Републике Српске.
 
Н. Ристић

Share With: