Коловози влажни, у вишим предјелима снијег

Саобраћај се у Републици Српском одвија по  мокрим  или влажним коловозима.  На појединим дионицама у вишим предјелима има снијега на коловозу, а издвајамо путеве: Власеница-Хан Пјесак пеко Хан Погледа, Мркоњић Град-Млиништа, као и подручју Романије. Преко превоја за шлепере и теретна возила са приколицом препоручује се кориштење ланаца. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, скрећемо пажњу на повећану опасност од одрона.

На магистралном путу М-I 102 Градишка-Козарска Дубица, на улазу у Орахову, због активираног клизишта саобраћај се одвија успорено. Постављена је привремена саобраћајна сигнализација, чије поштовање је обавезно.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка-Нова Топола-Клашнице, и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола измијењен је режим у одвијању саобраћаја. Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја.

На граничним прелазма нема дужих задржавања.

Share With: