Козарa – Алфа Модрича 3:0

Фудбалери градишке Козаре изборили су прву побједу ове сезоне у првенству Прве лиге Републике Српске. На домаћем терену градског стадиона „Велимир Сомболац“ резултатом 3:0 савладали су екипу Алфа Модриче.
Голове су постигли Максимовић у 15., Малбашић у 41. и Глишић у 73. минуту сусрета.
Шеф стручног штаба Козаре Саша Крупљанин рекао је да је његов тим након двије нерјешене утакмице на старту првенства и два узастопна пораза играо под великим притиском, али да су и поред не тако добре игре успјели да искористе своје прилике и заслужено славили.
„Побједа је требала доћи и раније, јер смо играли добар фудбал у прве три утакмице. Момци су заслужили ову побједу и ја им честитам, као и екипи Модриче на фер и коректној игри“, изјавио је Крупљанин.
Тренер Алфа Модриче Митар Лукић честитао је играчима Козаре на заслуженој побједи.
„У почетку утакмице играли смо равноправно али су нас пресјекли голови у првом полувремену који су постигнути након наших грешака, а другом полувремену услиједила је и катастрофална грешака нашег играча и погодак који је већ тада одлучио коначан исход меча“, навео је Лукић.
У наредном, 6. колу првенства Козара гостује у Омарској, након чега два узастопна кола игра у Градишци, против Славије и Крупе.
М.Малешевић
Share With: