Козари три бода у Пилици

У утакмици 17. кола мтел I лиге Републике Српске одиграној данас у Пилици фудбалери Козаре били су бољи од домаћина екипе Будућности и славили са 1:2.

Утакмицу боље отварају фудбалери Козаре, и већ у 9. минути Максимовић доводи Козару у вођство од 1-0. Много је бољи противник Козара у овим тренуцима, и већ у након пола сата, на семафору је 0-2. Драго Максимовић, ново појачање Козаре је опет двоструки стрелац, другу утакмицу за редом. Иако је Козара много бољи противник, гости у посљедњој минути првог полувремена смањују резултат на 1-2. Након досуђене најстроже казне против Козаре, сигуран извођач исте је Ивановић.

Друго полувријеме пролази у нешто мирнијем темпу. Покушавају нападачи Козаре да ријеше утакмицу, али не успијевају Максимовић и Малбашић. На другој страни, одбрана Козаре успијева да затвори све прилазе према голу Модића и резултат се до краја утакмице не мијења, те Козара осваја важна нова три бода.

Наредне суботе, 19.марта, на распореду су утакмице 18. кола мтел I лиге Републике Српске. Фудбалери Козаре на Градском стадиону „Велимир Сомболац“ дочекаће Славију из Источног Сарајева.

Д. Јанковић

Share With: