Козара дочекује Фамос, најава фудбалских утакмица за викенд

Фудбалери градишке Козаре сутра дочекују екипу Фамоса из Војковића, у оквиру 12. кола првенства Прве лиге Републике Српске.

Утакмица Козара – Фамос на градском стадиону „Велимир Сомболац“ почиње у 15 часова.

У оквиру 10. кола Друге лиге „Запад“, Јединство из Жеравице сутра у 15 часова гостује код Слоге у Српцу, а Дубраве у недјељу дочекују Борац из Шамца.

У дербију 9. кола Регионалне лиге „Запад“ Лијевче сутра у Новој Тополи у 15 часова и 30 минута игра против Пламена из Доњег Водичева, док у недјељу Слога ДИПО у Горњим Подградцима дочекује Будућност из Шарговца, а 13 Скојевки из Грбаваца гостују код Слоге у Саничанима.

За викенд ће бити одигране утакмице 8. кола Подручне фудбалске лиге Градишка.

Млади Крајишник сутра у 15 часова дочекује Козару из Турјака, а у недјељу у истом термину се састају: Ламинци – Полет, Поткозарје – Торпедо, Обрадовац – Борац /Шибовска/, Братство /Козинци/ – Борац /Машићи/, Омладинац – Бисери и Борац /Маглајани/ – Жупа.

У 5. колу Градске лиге Градишка Младост сутра дочекује екипу Стевана Дукића, а у недјељу се састају Калеми – Ратар, Братство /Орахова/ – Романовци и Вилуси – Слобода- Уаткмица Вилуси – Слобода игра се у термину од 12 часова и 30 минута, а остали сусрети почињу у 15 и 30.

М.Малешевић

Share With: