Козара дочекује Славију, најава фудбалског викенда

Фудбалери градишке Козаре у суботу, 10. септембра у 16 часова, на градском стадиону „Велимир Сомболац“ дочекују екипу Славије из Источног Сарајева, у 7. колу Прве лиге Републике Српске.

У 6. колу Друге лиге „Запад“, Дубраве ће у суботу у 16 часова гостовати код екипе ФСА у Приједору, а Јединство из Жеравице у недјељу, 11. септембра гостује код Пролетера у Теслићу.

У 5. колу Регионалне лиге група „Запад“, у суботу у 16.30 часова Лијевче у Новој Тополи дочекује Будућност из Шрговца, а у истом термину Слога ДИПО гостује код Слоге из Саничана, док екипа 13 Скојевки из Грбаваца игра против екипе Полет Крајишник у Драгочају.

За викенд ће бити одигране утакмице 4. кола Подручне фудбалске лиге Градишка.

Козара из Турјака у суботу дочекује Борац из Шибовске, а у недјељу се састају : Ламинци – Торпедо, Полет – Борац /Машићи/, Млади Крајишник – Бисери, Поткозарје – Жупа, Обрадовац – Борац/Маглајани/ и Братство/Козинци/ – Омладинац.

Све утакмице Подручне лиге почињу у 17 часова.

У 2. колу Градске лиге Градшка ће у недјељу, 11. септембра у 15 часова састају се; Слобода – Калеми, Младост – Братство /Орахова/, Романовци – Вилуси и Ратар – Стеван Дукић.

Ђорђе Лончаревић

Share With: