Козара гостује у Омарској, најава фудбалског викенда

Фудбалери градишке Козаре у недјељу, 4 септембра у 16 часова и 30 минута гостују код Омарске, у 6. колу првенства Прве лиге Републике Српске.

Козара на ово гостовање иде након побједе на свом терену против Модриче, а шеф стручног штаба градишког прволигаша Саша Крупљанин каже да иду на побједу свјесни да негдје морају да надокнаде изгубљене бодове из прва четири кола.

У 5. колу Друге лиге група „Запад“, Дубраве сутра у 16 часова и 30 минута дочекују екипу Црног врха из Јаружана, а Јединство из Жеравице гостује код Горице у Шипову.

У 4. колу Регионалне лиге „Запад“, у  Горњим Подградцима у недјељу, 4. септембра у 16 часова и 30 минута биће одигран поткозарско-лијевчански дерби између домаће Слоге ДИПО и Лијевча из Нове Тополе. У исто вријеме 13 Скојевки у Грбавцима дочекују Пламен из Доњег Водичева. Све три градишке екипе стартовале су одлично у Регионалној лиги. Лијевче је водећа екипа првенства са максималних три побједе и 9 бодова, док 13 Скојевки и Слога ДИПО  имају по двије побједе и реми и 7 бодова.

У Подручној лиги Градишка биће одигране утакмице 3. кола. Омладинац сутра у Брестовчини дочекује Обрадовац, а у недјељу се састају: Братство /Козинци/ – Ламинци, Борац /Маглајани/ –  Поткозарје,  Жупа – Млади Крајишник, Бисери – Полет, Борац /Машићи/ – Козара /Турјак/ и Борац /Шибовска/ – Торпедо.

За викенд почиње и првенство Градске фудбалске лиге Градишка. Младост у Сеферовцима  сутра дочекује Калеме, а у недјељу играју Ратар – Слобода, Стеван Дукић – Романовци и Вилуси – Братство /Орахова/.

М.Малешевић

Share With: