Козара гостује у Лакташима, најава фудбалских утакмица

Фудбалери градишке Козаре сутра у 16 часова гостују код екипе Лакташе, у 9. колу Прве лиге Републике Српске.

Лакташи су на четвртом мјесту на првенственој табели са 16 бодова, три мање од водеће Крупе, док је Козара једанаеста са 9 освојених бодова.

У оквиру 8. кола Друге лиге група „Запад“, данас ће у Козарској Дубици у 16 часова бити одигран дерби водећих екипа првенства, домаћег Борца и Јединства из Жеравице. Дубраве у недјељу, 25. септембра дочекују екипу Брда из Хамбарина.

У 7. колу Регионалне лиге група „Запад“, Лијевче сутра у 16 часова у Новој Тополи дочекује бањалучки Напријед, док у недјељу у истом термину екипа 13 Скојевки из Грбаваца гостује Братству у Козарцу, а Слога ДИПО код Крајине у Бањалуци.

За викенд ће бити одигране утакмице 6. Кола Подручне лиге Градишка. Полет сутра у 16 часова и 30 минута дочекује Торпедо а у истом термину у недјељу се састају: Ламинци – Козара /Турјак/, Млади Крајишник – Борац /Шибовска/, Поткозарје – Борац /Машићи/, Обрадовац – Бисери, Братство /Козинци/ – Жупа и Омладинац – Борац /Маглајани/.

У 4. колу Градске фудбалске лиге Градишка, Слобода сутра у Доњим Подградцима у 16 часова и 30 минута дочекује Братство из Орахове, а у недјељу се састају: Романовци – Калеми, Ратар – Младост и Стеван Дукић и Вилуси.

М.Малешевић

Share With: