Код два лица пронађена 62 kg опојне дроге сканк вриједности 250.000КМ

Акцијом градишке полиције у акцији „Армагедон“ приведена два лица иницијала  С.Т. и М.М. оба из Градишке код којих је пронађено 62 kg опојне дроге сканк вриједности 250.000КМ и други предмети погодни за производњу и паковање и продају наркотика.

На конференцији за медије речено је да су припадници полиције на основу наредбе Основног суда у Градишци, у улици Младе Босне, град Градишка, извршили претрес куће и помоћног објекта који је у саставу куће, а које

користи лице иницијала С.Т., те је том приликом пронађена илегална лабораторија за узгој опојне дроге „Сканк“, те су у истом затечене и изузете 151. стабљика која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Сканк“ просјечне висине између 50-90 cm, укупне бруто масе око 62 kg. Поред наведеног претресом су пронађене и изузете УВ лампе, саксије, средства за третирање стабљика, одвлаживачи ваздуха, клима уређаји, као и
остала пратећа опрема која је затечена на лицу мјеста, те је утврђено да се наведено лице неовлаштено прикључило на енергетску мрежу, чиме је неовлаштено користило електричну енергију.

Акцију су полицијски службеници Полицијске управе Градишка спровели су јуче у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске, а под надзором Окружног јавног тужилаштва Бања Лука.

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка у наредном периоду
настављају са спровођењем појачаних активности у циљу откривања и сузбијања кривичних дјела и прекршаја из наведене области.

Г.Влаинић

Share With: