Клизави коловози, могућа смањена видљивост због јутарње магле

У већем дијелу Републике Српске саобраћа се по мјестимично влажним и клизавим коловозима. На појединим дионицама у котлинама и уз ријечне токове могућа је смањена видљивост због јутарње магле. Упозоравамо на повећану опасност од одрона земље и камења.На путевима на којима се изводе санациони радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације, која регулише саобраћај. Возачима савјетујемо опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

У току су радови на изградњи саобраћајнице (приступа новом царинском терминалу) и изградњи кружне раскрснице на дионици магистралног пута  Градишка-Нова Топола, због чега је измијењен режим у одвијању саобраћаја. С обзиром да се ради о веома фреквентном путном правцу, возаче молимо да возе максимално опрезно и спорије, те да поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију.

Поводом промоције 3. моторијаде Мото клуба ”Стадо” Градишка сутра, 01. септембра привремено ће битиобустављен саобраћај на дијелу улице Видовданска од ”моста” до ”сата” у периоду од 18 до 21 час.
Замољавају се грађани да се, за вријеме ове привремене обуставе, придржавају режима саобраћаја према привремено постављеној сигнализацији.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

Share With: