КК „Лидер“ донирао 51 пакет школског прибора за ученике градских основних школа

На хуманитарном турниру „Back to school“ који је одржан посљедњег викенда у августу прикупљена су срeдства за набавку 51 пакета школског прибора за ученике градишких основих школа „Васа Чубриловић“ и „Данило Борковић“ и продужене боравке у овим школама.

Предсједник и тренер „Лидера“ Огњенка Јовичић истакла је да је подјелом школског прибора испуњен сам циљ хуманитарног турнира, те да је вриједност сваког појединачног пакета од 50 до 60 КМ.

Директор школе „Васа Чубриловић“ Владимир Станишљевић истакао је да је ово још једна у низу значајних хуманитарних акција „Лидер“, те додао да и сама школа пружа техничку подршку приликом организовања турнира „Back to school“ који се одржава на спортском терену ове школе.

Осим акције прикупљања средстава за набавку школског прибора, на посљедњем турниру „Back to school“ организована је и акција „једна слика за љепши поглед“,на којој су учесници и посјетиоци турнира могли да насликају слику која ће красити зидове бањалучког УКЦ-а.

Јовичићева је навела да је насликано доста слика које ће убрзо бити прослијеђене УКЦ-у.

У Кошаркашком клубу „Лидер“ увјерени су да ће наредне године турнир „Back to school“ бити још масовнији и да ће бити у могућности да набаве школски прибор за још више ученика.

М.Малешевић

Share With: