Киноманија у Градишки: Филмови пред пуним гледалиштем (ФОТО)

Набавком дигиталног кинопројектора и друге опреме те популаризацијом филмских пројекција, “Културни центар” у Градишки побудио је велико интересовање свих генерација за биоскопске пројекције.

У сриједу су карте биле бесплатне а у три термина дворана је била пуна. Од сада, у биоскопу ће два пута седмично приказивати популарне и нове филмове.

– Успјешно смо провели кампању која подразумијева стварање услова за квалитетне кино-пројекције. Уз помоћ градске управе набавили смо дигитални пројектор, уредили амбијент и вратили публику у наше кино-дворане – казао је за Српскаинфо Мирослав Вуковић, директор „Културног центра“ у Градишки.

Он наглашава да је у овај пројекат утрошено више од 50. 000 КМ. Истовремено, договорене су кино-пројекције у обновљеним домовима у Горњим Подградцима, Врбашкој и Новој Тополи.

– Пуне дворане за нас представљају охрабрење, потврду да смо оправдано инвестирали у важан вид културе у нашем граду. Од сада ћемо викендом приказивати филмове у три термина, од 16, 18 и 20 часова. Цијена улазница је четири марке – рекао је Вуковић.

Српскаинфо / М.Пилиповић

Share With: