Какво нас вријеме очекује наредних дана?

У Републици Српској наредна три дана биће претежно сунчано уз малу облачност и топло за ово доба године, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Сутра ујутру биће мало до умјерено облачно и прохладно, око ријека и по котлинама на сјеверу и југозападу са појавом магле.

Током дана биће сунчано уз малу облачност, и даље топло за ово доба године, док ће вјетар бити слаб промјенљив или сјеверни.

Минимална температура ваздуха биће од шест до 12, на југу до 14, у вишим предјелима од један степен, а максимална температура од 18 до 24, а у вишим предјелима од 15 степени Целзијусових.

У четвртак ујутро, 27. октобра, биће претежно ведро уз малу облачност и прохладно, око ријека и по котлинама на сјеверозападу и југоистоку са појавом магле која се понегдје може дуже задржати током пријеподнева.

Током дана биће претежно сунчано уз малу облачност и даље топло за ово доба године.

Минимална температура ваздуха биће од седам до 13, у вишим предјелима од нуле, а максимална температура од 18 до 24, у вишим предјелима од 15 степени Целзијусових.

У петак ујутро, 28. октобра, биће претежно ведро, у вишим предјелима хладно, око ријека и по котлинама са појавом магле, док ће током дана бити претежно сунчано и даље топло за ово доба године.

Минимална температура ваздуха биће од шест до 12, у вишим предјелима од минус један, а максимална температура ваздуха од 17 до 23, у вишим предјелима од 15 степени Целзијусових.

Share With: