Имовина Топ-Фарма из Нове Тополе четврти пут на продаји

Свињогојска фарма “Топ-Фарм” из Нове Тополе код Градишке четврти пут иде на лицитацију, а сви заинтересовани за покретну и непокретну имовину овог стечајног дужника мораће да за њену куповину издвоје 1,9 милиона КМ.

На лицитацији која ће бити одржана 7. јула у бањалучком Окружном привредном суду на продају ће бити понуђени земљиште и грађевински објекти у саставу фарме, а ријеч је о 247.343 квадратна метра корисне земљишне површине.

“Имовина се може погледати 20. јуна 2023. у периоду од 12.00 до 13.00 часова. Продајна документација коју чине: образац пријаве за учешће у поступку продаје, изјава о губитку права на поврат депозита, извод из Процјене тржишне вриједности некретнина и Обавјештење потенцијалним купцима, може се преузети код стечајног управника”, стоји у документу, уз напомену да право учешћа на овој лицитацији имају сва правна и физичка лица заступљена лично, односно путем законског заступника или пуномоћника, која до 5. јула 2023. до 15.00 часова уплате депозит у висини од 50.000 КМ. Подсјетимо, досад су пропале три лицитације за продају ове свињогојске фарме.

С.Видовић

Share With: