Избори 2022: Предизборни скуп СНСД-а у Новој Тополи (ВИДЕО)

СНСД је много добрих ствари урадио заједно са народом у Лијевчу пољу због чега очекује њихову максималну подршку на изборима 2. октобра, рекао је лидер СНСД-а и кандидат ове партије за предсједника Републике Српске Милорад Додик на предизборном скупу у Новој Тополи.

Он је поручио да ће СНСД и даље радити на развоју и очувању Републике Српске која је једини гарант опстанка Срба на овим просторима.

„Морамо да се одржимо као народ и заједница, са нашим начином живота, вјерујући  и окупљајући се око Српске православне цркве и њених вриједности и Републике Српске која нам гарантује слободу. Српски народ не може да живи ако није слободан и никада није прихватио да буде потлачен без обзира што је био изожен сили која је била снажна. Ја сам човјек овог народа и само у име вас тражим да одлучујемо о нашој судбини. Зато сам се поново кандидовао за предсједника Републике Српске“, рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић поручила је да СНСД на изборима 2. октобра очекује нову велику побједу која ће бити јасна порука свима у свијету.

„Од снаге СНСД-а зависи и снага Републике Српске. Прошли смо кроз тешка времена, успјели да савладамо препреке, проћи ћемо и наредне изазове. Републици Српској треба одговорна власт, људи који су одговорни свом народу“, рекла је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а на листи за Народну скупштину Републике Српске Огњен Жмирић истакао је да је предизборни скуп у Новој Тополи показао да је народ Лијевча поља чврсто уз СНСД на челу са Милорадом Додиком.

„СНСД оставља дјела иза себе и у тешким временима. Разговаром са грађанима слушамо који су њихови проблеми и то уврштавамо у наше планове за наредни период. Желимо сваки дан да посветимо комуникацији са грађанима и дамо напор више да Република Српска иде кораком напријед“, рекао је Жмирић.

На предизборном скупу у Новој Тополи представљени су кандидати СНСД-а на листама за Народну скупштину Републике Српске и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

ПЛАЋЕНО ПОЛИТИЧКО ОГЛАШАВАЊЕ

Share With: