ИЗБОРИ 2022: Одржана централна трибина СПС за изборну јединицу 2 (ВИДЕО)

Предсједник Социјалистичка партија Српске Горан Селак изјавио је у Градишци да очекује да ће партија на чијем је челу, без обзира што први пут излази на Опште изборе, имати велику подршку грађана и да ће у свих девет изборних јединица за Народну скупштину Републике Српске имати директно изабране посланике.

Селак, који је у Градишци присутвовао централној трибини Социјалистичке партије Српске за изборну јединицу 2, је нагалсио да ова партија окупља вриједне,  доказане и оставрене људе из првиреде, културе, спорта и других области.

„У фокус свог дјеловања стављамо сваког човјека у Републици Српској и излазимо са конкретним програмом под називом „Српска изнад свга“. Водимо бригу о младим, демографској обнови наже змеље, о пензионерима и нашим борцима који су стварали Републику Српску“, истакао је Селак.

Он је додао да Социјалистичка партија Српске на ове изборе излази саомостално и да нема шефове „ни у амбасадама, ни у тајкунима“.

„Наши шефови су једино грађани Републике Српске и њихов глас. Зато нам грађани и дају подршку. Без нас неће бити могуће формирати нову Валду Републике Српске и у њој ће сигурно бити чланови СПС-а који ће имплементирати наш програм и политике“, закључио је Селак.

Носилац листе Социјалистичке партије Српске за Народну скупштину Републике Српске Сњежана Гвозден истакла је да је на листи коју предвододи још 11 људи које ће грађани Градишке, Лакташа, Српца и Прњавора сигурно препознати и подржати, те да на изборима очекује сигуран директан полснички мандат.

„Рејтинг Социјалистичка партија Српске незаустављиво расте у локланим заједницама које обухвата изборна јединица 2. Очекује много бољи резултат него на претходним локалним изборима“, закључила је Гвозденова.

М.Малешевић

Share With: