ИЗБОРИ 2022: Кандидати СПС започели предизборну кампању у Градишци (ВИДЕО)

Кандидати Социјалистичка партија Српске за посланике у Народној скупштини Републике Српске отворили су данас у Градишци кампању за Опште изборе у БиХ, дјељењем предизборног материјала и летака грађанима у центру града.

Носилац кандидатске листе ове странке за посланике у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици 2, Сњежана Гвозден истакла је да је у претходне двије године Социјалистичка партија Српске била активна у Скупштини града Градишка, а одборници радили са грађанима настојећи да ријешавају њихове проблеме.

„Очекујемо да ћемо и 2. октобра заједно са грађанима побједити у борби за бољу будућност наше дјеце, а одлични кандидати за на нашој листи још један су од разлога за подршку Социјалистичкој партији Српске“, нагласила је Гвозденова.

Он је истакла да ће се, уколико добије подршку грађана, као посланик у Народној скупштини Републике Српске борити за бољи положај младих, бораца и пензионера.

„Има пуно категорија које су не могу рећи потпуно обесправљене, али сматрам да многе законе и подзаконске акте треба мијењати, усклађивати са овим временом и потребама друштва“, закључила је Гвозденова.

М.Малешевић

Share With: