ИЗБОРИ 2022: Градски одбор НПС започео кампању (ВИДЕО)

Градски одбор Народне партије Српске започео је кампању за Опште изборе, на којима наступају са кандидатским листама за Народну скупштину Републике Српске и по први пут траже повјерење бирача.

Носилац кандидатске листе НПС-а за посланике у Народној скупштини Републике Српске изборне јединице 2, Рајко Лајић навео је да у овим изборима наступају у коалицији са странком Успјешна Српска и Првом СДС, те подржавају кандидате СНСД-а за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ, Милорада Додика и Жељку Цвијановић.

„Народна партија Српске води политику стабилности и очувања националног идентитета и опстанка Републике Српске и Срба на овим просторима. Нећемо се упуштати у лажне политичке оптужбе, јер је наша политика окренута према будућности“, нагласио је Лајић.

Он је навео да су у претходном периоду разговарали са грађанима и покушали да идентификују проблеме из области пољопривреде, привреде, прерађивачке индустрије и друштвеног сектора, те да сматрају да Народна партија Српске може бити дио ријешења.

„Наш циљ је да будемо одговорни према народу, а желимо да користимо и позитивна искустав наших чланова из реалног сектора. Желимо да оснажимо јавно-приватно партнерство и да јавна управа буде у служби реалног сектора и да подстиче развој привреде, јер је то једини исправан пут ка даљем развоју Републике Српске“, истакао је Лајић.

Он је додао да је циљ НПС у овим изборима да добије повјерење грађана које ће бити довољно да формирају клуб посланика у Народној скупштини Републике Српске.

М.Малешевић

Share With: