ИЗБОРИ 2022: Аџић: СНСД очекује убједљиву изборну побједу (ВИДЕО)

Градски одбор Савеза независних социјалдемократа Градишка започео је кампању за Опште изборе у БиХ скупом на којем су представљањем кандидата на листама за посланике у Народној скупштини Републике Српске и Парламентарној скупштини БиХ.

У центру града залијепљени су први предизборни плакати и спуштен велики билборд са кандидатима СНСД-а.

Предсједник Градског одбора СНСД Градишка Зоран Аџић рекао је да 2. октобра очекује најбољи изборни резултат ове партије у Градишци, те сигурну побједу кандидата за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ, Милорада Додика и Жељке Цвијановић.

„Наши изборни резултати су стално у узлазној путањи. Желимо да разговарамо са грађанима и привредницима и очекујемо убједљиву побједу и да наставимо да радимо за развој и опстанак Републике Српске. Овдје се ради о томе да ли у нареденом периоду Српска треба да опстане, а СНСД ће бити посвећен њеном очувању“, истакао је Аџић.

Он је нагласио да СНСД иза себе у Градишци и Српској има инфраструктурне пројекте, аутопутеве, путеве, нове фабрике и радна мјеста, те да су то грађани сигурно препознали.

„Желимо да наредних 30 дана изађемо пред грађане и положимо рачуне о томе шта смо радили у претходном периоду. С образом можемо да од њих тражимо повјерење и за наредне четири године јер нема мјеста на подручју Градишке гдје нешто није изграђано. Желимо да кажемо шта смо радили и шта смо планирали, а већ у комуникацији са грађанима знамо шта је потребно“, закључио је Аџић.

На скупу у Градишци представљени су кандидати СНСД-а из Градишке на листи за Народну скупштину Републике Српске Ранка Перић Ромић, Денис Шулић, Огњен Жмирић и Звјездан Панић, те кандидат за посланика у Парламентарној скупштини БиХ Рената Обрадовић Поповић.

М.Малешевић

Share With: