Избори 2022:У Градишци одржана предизборна трибина Уједињене Српске (ВИДЕО)

Уједињена Српска биљежи енорман раст подршке грађана и имаће много више посланичких мандата у односу на циљ прије почетка кампање, изјавио је у Градишци предсједник ове странке Ненад Стевандић.

Стевандић је захвалио грађанима што вјерују Уједињеној Српској, те додао да су водили чисту кампању током које нису никога вријеђали.

„Не постоји ништа што нисмо на најбољи могући начин представили, од хране, енергије, повратка младих, бољег задравственог и пензионог система. Не постоји циљ који нећемо постићи и нико ко може да нас заустави“, навео је Стевандић на предизборној трибини.

Носилац листе Уједињене Српске за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Милан Петковић рекао је да ће се, ако добије подршку грађана, борити се за интересе Републике Српске.

Он је навео да у Сарајеви морају да буду храбри људи, који имају искуства и знања, спремни да се изборе за све што је добро.

„У Сарајеву се Република Српска брани, а у Бањалуци гради. Морамо да будемо јединствени и да имамо репрезентацију у Срајеву. Спреман сам да будем дио репразентације која ће бити побједнички дио, а не неко ко ће бити поражен“, нагласио је Петковић.

Нослиц листе Уједињене Српске за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици два Јована Кодић истакла је да очекује велику подршку грађана, те да ће се, уколико постен народни посланик, највише залагати за јачање Српске кроз већа улагња у знање и младе људе.

„Ово ће бити историјски резултат Уједињене Српске, зато што имамо екипу младих и образованих људи, жељних доказивања и спремни да дају свој максимални допринос за резвој Републике Српске“, нагласила је Кодићева.

М.Малешевић

Share With: