ИЗБОРИ 2022:СНСД очекује велику побједу на општим изборима (ВИДЕО)

Савез независних социјалдемократа током кампање која је трајала мјесец дана одржао је више од 135 митинга широм Српске рекао је кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик на трибини која је одржана у Арени Градишка.

Током кампање прикупили смо више од 250.000 људи који су дошли да чују кандидате СНСД-а и успјели смо веома добро представити програм странке, те очекујемо велику побједу на свим нивоима, истакао је Додик.

Додик је рекао да су у Градишци заједно са републичким институцијама ријешили све комуналне пројекте, али и проблеме који су били везани за транзит кроз овај град, те завршили мост на Сави.Он очекује да ће брзо бити завршена и траса пута од моста до Окучана, чиме ће се растеретити градско језгро.

Кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да људи у Српској знају да кроз сигурну будућност могу да спроведу озбиљне политике каква је политика СНСД-а.

„Будимо поносни на оно што смо заједно урадили“, рекла је Цвијановићева.

Она је додала да Градишка данас изгледа много другачије него раније, али и цијела Српска, да се управо захваљујући политикама СНСД-а то десило у свим општинама.

Нагласила је да су на листама СНСД-а људи који знају шта је политика, који су патриоте, опредијељени и лојални Републици Српској и навикли да за њу раде.

На трибини у Градишци представљени су кандидати СНСД-а на листама за Народну скупштину РС за Изборну јединицу 2 и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ за изборну јединицу 1.

Кандидат СНСД на листи за НСРС Денис Шулић,сигуран је да ће Градишка имати одличну репрезентацију и у Сарајеву  и у Бања Луци и да ће и даље чувати дигнитет Народне скупштине.

Кандидат СНСД на листи за НСРС, Звјездан Панић каже ако добије повјерење грађана бориће се за веће пензије и плате.

Кандидат СНСД на листи за НСРС, Огњен Жмирић рекао је да је кључ опстанка нашег становништва на овим просторима отварање нових радних мјеста.

Кандидат СНСД на листи за ПД ПС БиХ Рената Обрадовић Поповић, истакла је да уколико добије подршку, залагаће се за Градишку и заступаће интересе Реублике Српске.

На трибни у Градшци поручено је грађанима да изађу на изборе 2. Октобра,  гласају за СНСД- стабилну и јаку Републику Српску.

Share With: