Избори 2022:Денис Шулић, кандидат на листи СНСД за НСРС (ВИДЕО)

Денис Шулић, кандидат Савеза независних социјалдемократа – Милорад Додик, за посланика у Народној скупштини Републике Српске, у разговору за РТВ Градишка, истакао је резултате свога рада у претходном мандату у НС РС, у којем је обављао дужност потпредсједника највишег законодавног тијела Републике Српске.

Досљедност коју је испољавао у иницијативама од виталног националног значаја била је једнако присутна и када се бавио проблемима који су везани за његов родни град, посебно истакавши понос што је био потписник акта којим је општина Градишка добила статус града. Подсјетио је и на свој ангажман око санирања путне мреже која је представљала један од кључних проблема становника Градишке, те у индиректној вези с тим и на активности који предузима на успостављању адекватне цијене за путарину која се сада плаћа. Нарочито је апострофирао своју доступност за непосредни контакт у оквиру његове канцеларије а којих је било изузетно много у претходном мандату.

Када је у питању функција Предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ, за које је  Савез независних социјалдемократа – Милорад Додик, кандидовао Милорада Додика и Жељку Цвијановић, Шулић је изразио чврсто увјерење да је ријеч о најбољем избору за Републику Српску јер су поменути кандидати својим досадашњим дјеловањем доказали да су најбољи чувари њеног суверенитета.

Значај републичког парламента у оквирима је оцијенио изузетним јер је Народна скупштина својим одлукама, а нарочито скупштинске већине коју чине представници СНСД, успјели да зауставе штетно дејство које су поједине одлуке Предсједништва БиХ и Високог представника за БиХ, могли да изазову.

На крају разговора Шулић је позвао гласаче да свој глас 2. октобра додијеле кандидатима са листе Савеза независних социјалдемократа – Милорад Додик јер је то глас за континуитет политике која је очувала Републику Српску и наставља тим путем као најважнијим циљем њихове програмске политике.

Н.Ристић

ПЛАЋЕНО ПОЛИТИЧКО ОГЛАШАВАЊЕ

Share With: