Идентификованa и лишенa слободе три лица због кривичних дјела

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка јуче су идентификовали и лишили слободе лице Б.Н. из Градишке због постојања сумње да је починио кривична дјела ,,Изазивање опште опаности“ и ,,Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“ и М.Н. из Српца и К.С. из Градишке због кривичног дјела „Тјелесна повреда“.

Полицијској станица Нова Топола пријављено је да је на локалном путу у Горњим Карајзовцима, град Градишка јуче у 22 часа и 10 минута дошло до вербалног и физичког обрачуна између више лица, а потом и до пуцања из ватреног оружја.

По пријави су поступили полицијски службеници ове Управе, који су на основу предузетих оперативних и истражних мјера и радњи, идентификовали, а затим и лишили слободе лица Б.Н. из Градишке, К.С. из Градишке и М.Н. из Српца.

О свим околностима упознат је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који је наложио да се лица након испитивања отпусте на слободу, а да се против истих у редовној процедури достави извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Share With: