Идентификован и лишен слободе четрдесетосмогодишњак због кривичног дјела ,,Угрожавање сигурности“

Полицијски службеници Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Градишка идентификовали су данас и лишили слободе лице С.Б. из Градишке због постојања сумње да је починио кривично дјело ,,Угрожавање сигурности“ .

Полицијској управи Градишка оштећена је пријавила да јој је у просторијама Основног суда у Градишци јуче око 13,10 часова лице С.Б. упућивало пријетње да ће бацити бомбу на суд и да ће учинити и друго зло.

На основу предузетих оперативних и истражних мјера и радњи, полицијски службеници идентификовали су, а затим и лишили слободе лице С.Б. из Градишке.

На основу наредбе надлежног суда извршен је претрес куће становања и пратећих објеката које користи лице С.Б. и том приликом су пронађени и одузети предмети који ће послужити као доказ у кривичном поступку, а ријеч је о муницији.

О свим околностима упознат је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука који је наложио да се лице након испитивања отпусти на слободу, а да се против истог у редовној процедури достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Share With: