Звуци Градишке у „Ритму Европе“ (ВИДЕО)

Побједнице овогодишњег такмичења „Ритам Европе“ Карла Обрадовић и чланови групе „Dance Steep“, Маја Скакић, Луција Цвијић, Ирина Керезовић, Тамара Котур и Исидора Керезовић кажу да су седам мјесеци приремале за такмичење. Много се вјежбало, али се труд и рад исплатио, те су освојиле прво мјесто на такмичењу у Котор Варошу.

Истичу да је организација била одлична, те да су дан прије такмичења имали генералу пробу која је одржана пред жиријем , те да су тада имали велику трему. Оцјењивало се пјевање, плес, костими и цјелокупни наступ. Дан самог такмичења је био исспуљен емоцијама. Било је доста напето и не можемо рећи да нисмо очекивале да будемо бар међу прва три мјеста, истичу побједнице.

Солиста Карла Обрадовић каже да није лако играти и пјевати, али сматра да је то успјешно урадила. Она је напоменула да су имали подршку и других учесника, те да је посебну помоћ у припреми пружио кореограф Милан Милинковић и вокални тренер Милош Марковић.

Подсјећамо, да младе Градишчанке су овом побједом свом граду донијеле мјесто домаћина наредне године, а њих шест ће путовати у Шпанију, земљу из које су интерпретирали музичку нумеру.

Гостујући у Јутарњем програму Радио-телевизије Градишка говориле су и о начину такмичења које ће бити одражно сљедеће године у Градишци.

Н.Миљковић

Share With: