Због кише мокри и клизави коловози

Саобраћај се јутрос  у Републици Српској одвија  по мјестимично мокрим или влажним коловозима. У подручјима са кишом скреће се пажња на мјестимичну маглу, или ниску облачност. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина возачи се  упозоравају на повећану опасност од одрона земље и камења на коловоз. На путевима на којима се изводе санациони радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације која регулише саобраћај. Возачима се савјетује опрезна вожња, прилагођена стању и условима на путу.

Због деминирања терена до 01.09.2022. долазиће до повремене обуставе саобраћаја на магистралном путу МI-104,дионица Шамац 1-Гребнице, на локалитету Гребнице-Тишина од 08:00 до 14:00 часова. Повремене обуставе саобраћаја изводиће се у интервалима 30 минута обуставе и 15 минута пропуштања саобраћаја.

На магистралном путу МI-108, дионица Приједор-Козарац, ради укључивања и искључивања механизације која је ангажована на изградњи аутопута Бањалука-Приједор, саобраћај ће се изводити уз измијењен режим вожње. ( до 31.12.2022.)

На  граничним прелазима  нема дужих  задржавања.

Share With: