За хуманитрни рад захвалница доктору Бојану Вујановићу (ВИДЕО)

Гостујући у јутарњем програму Радио-телевизије Градшка доктор Бојан Вујановић рекао је да му признање много значи, те да је за десетогодишње радно искуство ово прво признање. Он се захвалио свима који су га предложили да добије захвалницу, посебно инвалидним организацијама.

Вујановић је истакао да је хуманост врлина у којој можемо једни другима помоћи, те да он у свом професионалном раду кроз хуману професију стално помаже људима.

„Ја сам прије пандемија вируса корона помогао људима, али сам посебно био ангажован кад се појавио висрус.  Доста пацијнете, преко 1000 обилазио сам по кућама тако да сам радио 24 часа. У то вријеме тешко је било доћи до љекара,јер је тад била ванредна ситуација.“ рекао је Вујановић. Он је додао је био тежак период, али на срећу није наилазио на компликоване случајеве, те је и сам био заражен у једном периоду, на срећу са лакшим симптомима.

Ову професију је након смрти ближег члана породице одабрао, јер је желио да помаже другим људима. Прво је желио да буде гинеколога,али се ипак опредијелио за интернисту, те тај посао сада успјешно обавља у Болници Градишка.

Осим што је љекар, већ два мандата је и одборник у Скупштини града Градишка.

Н.М.

Share With: