За викенд промјенљиво облачно са сунчаним периодима и топло

У Републици Српској за викенд ће бити промјенљиво облачно са сунчаним периодима и топло за ово доба године, са максималном дневном температуром до 25 степени Целзијусових.

Према подацима Републичког хидрометеоролошког завода, сутра ујутру биће облачно уз честу појаву магле око ријека и по котлинама. Током дана биће промјенљиво до претежно облачно и суво вријеме уз краће сунчане периоде. На југу ће бити сунчано и мало топлије.

Вјетар ће бити слаб и промјенљив, послије подне слаб до умјерен претежно јужних смјерова.

Минимална температура ваздуха биће од два до осам, на југу до 12, у вишим предјелима од минус два степена, максимална температура од 17 до 24, у вишим пређелима од 13 степени Целзијусових.

У суботу, 22. октобра ујутро биће претежно облачно уз појаву магле понегдје, док ће током дана бити умјерено до претежно облачно уз сунчане интервале и топлије. На југу ће бити више сунчаних периода. Послије подне на сјеверу може краткотрајно падати киша.

Минимална температура ваздуха биће од осам до 14, у вишим предјелима од четири, максимална температура од 19 до 25, у вишим предјелима од 15 степени Целзијусових.

У недјељу ће бити промјенљиво облачно са сунчаним периодима и топло за ово доба године. Ујутру је могућа појава магле, док ће на југу бити сунчаније.

Минимална температура биће од осам до 13, у вишим предјелима од четири а максимална температура ваздуха од 18 до 24 у вишим предјелима од 15 степени Целзијусових.

Share With: