За викенд претежно сунчано вријеме

У Републици Српској током викенда биће сунчано и топло вријеме, уз максималну температуру ваздуха до 24 степена Целзијусова.

Данас ће бити промјенљиво облачно уз сунчане периоде, врло слаба киша је могућа само понегдје послије подне, док ће на југу бити сунчаније, а максимална температура ваздуха износиће од 17 до 23, у вишим предјелима од 13 степени Целзијусових, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

У суботу, 15. октобра, током дана биће сунчаније и мало топлије, поготово на југу, а максимална температура ваздуха биће од 18 до 24, у вишим предјелима и мјестима са маглом од 13 степени Целзијусових.

У недјељу, 16. октобра, биће претежно сунчано и топло, уз промјенљиву облачност, магла ће се понегдје дуже задржати током дана, а максимална температура ваздуха износиће од 18 до 24, у вишим предјелима и мјестима са маглом од 14 степени Целзијусових.

У понедјељак ће бити претежно сунчано и топло, посебно на југу и сјеверу, а максимална температура ваздуха биће од 18 до 24, у вишим предјелима и мјестима са маглом од 14 степени Целзијусових.

 

Share With: