Завршен турнир „Градишка – Крушкик 2022“

Екипа „КМФ Борачка – Forte flex“ побједник је 17. издања међународног турнира у малом фудбалу „Градишка – Крушкик 2022“, пошто је у финалној утакмици бољим извођењем пенала савладала екипу  „Arcadia Company“ резултатом 3:2.

За најбољег играча турнира проглашен је Срђан Кнежић из побједничке екипе, Горан Пуач је најбољи стријелац турнира,а најбољи голман Михаил Југовић.

У категорији радничких игара пехар је припао екипи „ПМП Јелшинград“ која је такође након извођења пенала савладала „Болницу“ резултатом 3:2.

Најбољи играч у категорији радничких игара је Младен Макивић, Александар Симић је најбољи стријелац, док је Милош Котур најбољи голман турнира.

Организатори турнира и ове године обезбједили су богат наградни фонд. Побједнику сениорске категорије припала је награда од 4.000, а другопласираној екипи 1.000 КМ. За прво мјесто у радничким играма награда је 800, а за друго 200 КМ.

Турнир у малом фудбалу организовало је Удружење грађана „Расадник“ ,a подршку турниру дали су спонзори и Градска управа  Градишка.

 

Share With: