Завршена прва трка бициклиста за Премијер лигу

Бициклисти Бициклистичког клуба „Челенџ“ из Градишке учествовали су протеклог викенда у Љубушком на тркама које се бодују за Премијер лигу БиХ.

У првом колу у категорији јуниори Сергеј Полетан заузео је четврто мјесто. У категорији кадети Александар Стојнић био је четврти, а Сергеј Милиновић десети. У категорији млађи кадети Милош Релић је заузео друго, а Вукашин Чавка седмо мјесто. У мастер А категорији Зоран Кнежевић је заузео седму позицију, док је у категорији елите Драган Суботић доживио пад и није завршио трку.

„Драго нам је да смо показали да смо екипа која ће ове године пореметити планове клубовима који годинама доминирају врхом БиХ  бицикликлизма“, рекао је предсједник Бициклистичког клуба Челенџ Славољуб Бјелајац и захвалио домаћинима на доброј организацији.

Премијер лига БиХ је сакупљање бодова током сезоне у укупно десет трка. Јуниори и кадети бициклистичког клуба Челенџ из Градишке тренутно су четврти, а млађи кадети на другој позицији. Друго коло Премијер лиге планирано је 26. јуна у Требињу.

С.С.Ц.

Share With: