Завичајни музеј отворен за посјетиоце

Из Јавне установе Завичајни музеј Градишка обавјештавају грађане да је уз поштовање свих мјера које налаже Републички штаб за ванредне ситуације на подручју Републике Српске Завичајни музеј Градишка отворен за посјете.

Из Завичајног музеја Градишка позивају грађане да погледају изложбу слика Наташе Гојковић на којој су презентована 24 умјетничка дјела, која због тренутне ситуације са вирусом корона неће бити свечано отворена.

„У сарадњи са Академијом умјетности Универзитета у Бањој Луци, Јавна установа Завичајни музеј Градишка као и Удружење ликовних умјетника Градишка наградили су најбољег студента Наташу Гојковић са смјера сликарство. Награда музеја је одржавање самосталне изложбе у галерији Завичајног музеја, док је награда Удружења ликовних умјетника Градишка учешће на Ликовној колонији која се традиционално одржава сваке године“, саопштено је из Завичајног музеја.

У саопштењу се наводи да су у Музеју спроведене све мјере дезинфекције изложбеног простора, да веће групне посјете нису дозвољене и да је посјетиоцима дозвољен улазак уз своју личну заштитну опрему која подразумијева маске и рукавице.

Share With: