Електромонтер Кнежевић најбржи у пењању на електрични стуб (ВИДЕО)

Електродистрибуција Градишка освојила је прво мјесто на радничким спортским играма Електрокрајине у специјалној дисциплини пењање на електрични стуб.

 

Најуспјешнији у тој дисциплини, са најбољим временом од 3 минуте и 24 секунде био је Горан Кнежевић један од најбољих електромонтера из Градишке који ће представљати Електрокрајину на такмичењу Електропривреде Републике Српске у јуну ове године.

Са њим у тиму били су електромонтери Дејан Дајић и Милоћ Ћелић. Градишка је освојила и прво мјесто у одбојци, а у генералном пласману екипа заузела је четврто мјесто. Прва је била Бањалука, друга екипа Српца, а трећа екипа Челинца.

Спортски новинар Зоран Вајкић, који је пратио овај догађај, рекао је да је такмичење организовано у десет дисциплина: пењање на електрични стуб, мали фудбал, баскет, одбојка, навлачење конопца, шах, пикадо, стони тенис, стрељаштво и куглање.

Вајкић је нагласио да је такмичење добро организовано и реализовано у хармоничној атмосфери и спортском духу.

 „Врло су важне радничке спортске игре посебно у оквиру великих предузећа јер се на тај начин људи друже и боље упознају, а на тај начин и лакше комуницирају током обављања радних задатака“, навео је Вајкић.

Радничке спортске игре Електрокрајине одржане су први пут у Бањи Врућици код Теслића од 20. до 22. маја. Учествовало је око 300 такмичара из Републике Српске.

С.С.Ц.

Share With: