Д.С. из Српца ухапшен због крађе аутомобила

Полицијски службеници Полицијске станице Србац, у сарадњи са полицијским службеницима Полицијске управе Бања Лука, идентификовали су и лишили слободе лице иницијала Д.С. из Српца, за које постоје основи сумње да је починило кривично  дјело ,,Крађа“.

Полицијској станици Србац је 24. фебруара око 22.30 часова, оштећени пријавио да му је непосредно прије пријаве, са паркинг простора у улици Љубовијска, општина Србац, отуђен путнички аутомобил марке ,,Nissan Mikra’’.

„Поступајући по наведеној пријави, а у сарадњи са ПУ Бања Лука, исте вечери око 23,30 часова, пронађено је наведено возило на локалитету занатског центра у мјесту Прњавор, којим је управљало лице иницијала Д.С. из Српца. Извршеним алкотестирањем лица, утврђено је присуство алкохола у организму, након чега је и лишено слободе“, наводи се у саопштењу Полицијске управе Градишка.

Предметно возило враћено је власнику, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука који је наложио да се по комплетирању и документовању предмете против лица Д.С. подносе извјештај за почињено кривично дјело ,,Крађа“.

М.Малешвић

Share With: