Душан Кочић нови предсједник Градског одбора Уједињене Српске у Градишци

У Градишци је вечерас одржана изборна скупштина Градског одбора Уједињене Српске на којој је за новог предсједника овог одбора изабран одборник у градској скупштини Душан Кочић.

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић честитао је Кочићу на избору, те нагласио да је ова странка у претходним година изградила своју политичку идеологију и инфраструктуру, те да данас воде одговорну политику на нивоу локалних заједница, Републике Српске и заједничких институција БиХ.

„Уједињена Српска улази у други циклус страначких избора, чиме јача темеље странке и прави подлогу за још боље резултате у будућности“, нагласио је Стевандић.

Новоизабрани предсједник градишког одбора Уједињене Српске Душан Кочић истакао је да је након два мјесеца спровођења избора странка још јача и да пред себе поставља још веће циљеве.

„Формирано је 40 мјесних, 12 подручних и три рејонска одбора, што Уједињеној Српској даје за право да на наредним локалним изборима у Градишци очекује одличан резултат и да буде друга странка по броју гласова“, закључио је Кочић.

Замјеник предсједник Уједињене Српске Славко Дуњић додао је да је странка у Градишци након избора ојачана новим чланством и младим људима и да ће у на наредним годинама показати да може равноправно учествовати у изборној трци са свим странкама.

На Скупштини Градског одбора Уједињене Српске, која је одржана у Културном центру, изабрани су и чланови Градског одбора и Предсједништва странке.

М.Малешевић

Share With: