Донација Компаније Филип Морис Фонду солидарности

Компанија Филип Морис БХ д.о.о. Сарајево (Phillip Morris BH d.o.o. Sarajevo), поводом епидемије заразне болести COVID-19, донирала је Фонду солидарности за обнову Републике Српске 50.000 USD, што у противвриједности званичног средњег курса Централне банке БиХ износи 90.188,60 КМ.

Донација Компаније Филип Морис биће усмјерена за набавку медицинскх средстава за борбу против пандемије вируса корона, а у сврху унапређења медицинске његе и заштите.

Уговор о донацији потписали су представници Компаније Филип Морис и Републичке управе Цивилне заштите Републике Српске.

Влада Републике Српске захваљује се компанији Филип Морис на издвојеној донацији, с циљем борбе против новог вируса корона.

Влада Републике Српске захваљује се свим појединцима и привредним субјектима на уплаћеним донацијама у Фонд солидарности за обнову Републике Српске, које су искључиво на добровољној основи, што је лична и хумана одлука сваког појединца у Републици Српској.

Средства прикупљена посредством Фонда солидарности за обнову Републике Српске биће утрошена за отклањање свих посљедица проузрокованих ширењем новог вируса корона, те за обнову привредног, економског и друштвеног живота у Републици Српској.

Share With: