Доктор Вујасин одржао предавање о исхрани и здравом начину живота

Примаријус доктор Боро Вујасин из Новог Сада одржао је вечерас у  Народној библиотеци Градишка стручно предавање о здравој исхрани и здравом начину живота.

Доктор Вујасин је аутор књиге „Божанска интелигенција и наше здравље“, иницијатор и координатор конгреса „Исхрана будућности“, а идеја његовог богатог професионалног искуства јесте да само мијењајући себе, мијењамо свијет, а да су љубав, здравље и серћа бесплатан дар божанске интелигенције.

Вујасин тврди да се свака болест може излијечити уколико човјек сазна истину базирану на науци која пропагира здрав начин живљења.

„Уколико човјек промјени своју свјесност и савјест и почне да живи онако како је предодређено може да буде најбољи доктор за себе и да се самоизлијечи, иако званична медицина каже да то није могуће“, нагласио је Вујасин.

Он каже да треба знати коју храну уносити у свој организам, заљубити се у себе и вољети све око себе, уносити оно што треба тијелу, храну која има животну енергију и која спријечава било какве болести.

„То је у принципу биљна исхрана која није термички обрађена, а веома је битна и вода јер садржи животну енергију. Ми се ипак не хранимо са оним што мислимо да је храна, него и нашим мислима, емоцијама и осјећањима. Битно је не само да причти како треба живјети, него то показати. Уколико човјек чини добра дјела он продукује свом организму животну енергију и свака болесна ћелија се трасформише у здраву. Човјек треба да буде боље биће из дана у дан“, закључио је доктор Вујасин.

М.Малешевић

Share With: