ИЗБОРИ 2022:ДЕМОС се залаже за компромисна рјешење (ВИДЕО)

Демократски савез – ДЕМОС се у кампањи за опште изборе залагао за компромисна рјешења међу странкама, народима и грађанима и бори се за гласове бирача који тако размишљају, изјавио је предсједник ове партије Недељко Чубриловић.

Чубриловић је на предизборном скупу у Градишци рекао да су на листама ове партије људи који су доказани у свом послу и својој средини.

Он је нагласио да ДЕМОС у Изборној јединици два за Народну скупштину Републике Српске очекује директан посланички мандат и велики број гласова за посланика за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

„ДЕМОС је у овој кампањи говорио само о себи и својим кандидатима и ономе што су наши циљеви. Наш изборни циљ је да имамо стабилан посланички клуб у Народној скупштини Српске како би заједно са коалиционим партнерима могли промовисати наше ставове“, додао је Чубриловић.

Носилац листе ДЕМОС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице два Владимир Јанковић истакао је да је ДЕМОС на прошлим локалним изборима остварио добар резултат, да је странка јачала и да ће сигурно имати директан посланички мандат из изборне јединице која обухвата Градишку, Србац, Лакташе и Прњавор.

Он је нагласио да ће се, као неко ко се бави привредом, уколико добије повјерење грађана и постане посланик у Народној скупштини Српске залагати за јачање и стварање јаке и стабилне привреде.

Јанковић је навео да је за привредну ђелатност Градишка идеална средина јер граничи са ЕУ.

Кандидат на листи ДЕМОС-а за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице један Вања Видовић Јањанин истакла је да ова странка води рачун о сваком грађанину, демографским питањима, образовању и култури, што је и њен главни фокус политичког дјеловања.

М.Малешевић

Share With: