Двије особе отуђиле козметичке производе

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка идентификовали су јуче и лишили слободе лица иницијала Л.Х. и К.С. обје из Републике Хрватске, за које постоје основи сумња да су починиле  кривично  дјело ,,Крађа“.

Полицијској станици Градишка, 07.06.2022. године, око 19,55 часова, пријављено је да је из маркета у улици 16. Крајишке бригаде, град Градишка, отуђено више комада парфема, чиме је причињена материјална штета у износу од око 1120 КМ.

Радећи на расвјетљавању наведених кривичних дјела, полицијски службеници Полицијске управе Градишка су оперативним радом на терену дошли до сазнања да су лица Л.Х. и К.С. извршиоци наведених кривичних дјела, те су лишене слободе.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који је наложио да се лица испитају на наведене околности, те да се по комплетирању и документовању предмета достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Лицa Л.Х. и К.С. ће у току дана бити предане у надлежност Министарства сигурности БиХ, Служба за странце, Теренског центра Бања Лука на даље поступање.

МУП

Share With: