Данас умјерено облачно

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас очекује умјерено до претежно облачно вријеме.

Ујутру у сјеверној половини земље биће промјенљиво до умјерено облачно, локално претежно облачно са слабом кишом, а у Херцеговини претежно ведро.

Током пријеподнева на сјеверу и западу биће промјенљиво облачно са сунчаним периодима, потом облачно са запада и освјежење у виду повремене кише и пљускова, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Послије подне облаци ће захватити и централне пред‌јеле све ка истоку земље, местимично уз кишу и пљускове са грмљавином. Очекују се и локалне непогоде уз јаче пљускове и појаву града понегд‌је.

Јутарња температура ваздуха биће од 16 до 21, на југу 24, а дневне од 28 до 34, на југу до 36 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Share With:

Данас умјеренo облачно

У Републици Српској данас ће преовладавати претежно сунчано вријеме уз умјерену облачност, а послије подне могућа је слаба киша на југу.

Ујутро ће бити мало до умјерено облачно, уз локалну појаву магле око ријека, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, западног и југозападног смјера.

Јутарња температура ваздуха биће од седам до 13, а највиша дневна од 13 до 19, на западу око 22 степена Целзијусова.

Share With: