Градски одбор СНСД Градишка организовао прославу изборне побједе

СНСД је поносан на резултат који је остварио на протеклим Општим изборима, а велики допринос томе дала је градска организација странке и грађани у Градишци, изјавила је потпредсједник СНСД-а и новоизабрани српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић, на прослави изборне побједе који је организовао Градски одбор СНСД Градишка.

„Градишка је једно од значајнијих упоришта СНСД-а, гдје увијек можемо доћи подигнута чела јер знамо да смо у овом граду урадили много тога. Радићемо и даље и припремати се за локалне изборе, а имамо и још много пројеката које ћемо реализовати у сарадњи са градоначелником Градишке Зораном Аџићем и људима који предано раде на терену на томе да на сваком дијелу града буде забиљежен неки успјех“, рекла је Цвијановићева.

Она је оцијенила да је СНСД остварио изборни резултат који свима у странци служи на част, али исто тако обавезује да се и у наредном периоду понашају ако патриоте и не штеде себе када треба урадити неки добар посао за Републику Српску.

Предсједник Градског одбора СНСД Градишка Зоран Аџић рекао је да ова странка у Градишци  слави једну у низу изборних побједа коју је изборила захваљујућу одличном разумјевању и сарадњи са грађанима и привредницима.

Аџић је захвалио свима који су препознали вриједности које СНСД промовише као политичка организација, посебно током прошлих избора када се водила снажна антикампања против СНСД-а.

„Грађани су ипак препознали праве вриједности, СНСД и лидере Милорада Додика и Жељку Цвијановић, као носиоце позитивних догађаја из претходног периода и њихову намјеру да бране и развијају Републику Српску“, нагласио је Аџић.

Он је подсјетио да је од четири директно изабрана посланика СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске двоје из градишког страначког одбора, те оцијени да је и то изузетан резултат.

Ранка Перић Ромић и Денис Шулић, који су обновили своје посланичке мандате у парламенту Српске, истакли су да настављају рад са истим политикама и да ће нови мандат за њих значити нову и још већу одговорност.

„Овај пут имамо још веће повјерење грађана а тиме и већу обавезу, а извјесно је да ће бити настављена досадашња политика да у Народној скупштини одлучујемо о свим виталним питањима за Републику Српску“, навела је Перић Ромић.

Шулић је подсјетио да је СНСД у Градишци остварио побједу у изборима за све нивое власти, што показује да је странка радила у интересу грађана у претходном периоду, као и он лично.

„Настављам да радим са истим политикама као и раније, сада само са доста више искуства. Посланичка канцеларија остаје отворена за грађане, као и број мог телефона“, закључио је Шулић.

М.Малешевић

Share With: