Градоначелник Градишке Зоран Аџић упутио честитку поводом нове школске године

Градоначелник Градишке Зоран Аџић , поводом нове школске 2020/2021. године, упутио је честитку свим основцима, средњошколцима и просвјетним радницима.

„У име Града Градишка и у своје лично име свим основцима, средњошколцима и просвјетним радницима желим успјешну нову школску 2020/2021. годину.

Посебне честитке упућујем нашим најмлађим суграђанима, који ће се по први пут у школским клупама сусрести са новим знањима и изазовима.

Искрено се надам да ће у овој епидемиолошки захтјевној школској години наставни процес бити успјешан и да ће наше ученике пратити добри школски резултати и добро здравље.

Драги ученици будите посвећени стицању нових знања и очувању вашег здравља, а Град Градишка ће и даље, уз унапређење услова наставног процеса, подржати ваш рад и залагање“ наводи се у честитики градоначелника Аџића.

Ове године, због актуелне епидемиолошке ситуације, изостаће традиционална посјета представника Града Градишка школским установама на подручју града, с тим да је градоначелник и ове школске године обезбиједио поклон пакете за првачиће у свих седам основних школа.

Градска управа обезбједила је уџбенике за ученике из реда Ромске популације од 3. до 9. разреда, школски прибор за дјецу из породица које су чланови Удружења родитеља са четворо и више дјеце, а осигурано је и субвенционисање превоза одређених категорија ученика средњих школа

Share With: