Градишка публика „Осјетила енергију“ Денс степа

Вече солиста плесне групе Денс степ под називом „Осјети енергију“  одржано је вечерас у Културном центру Градишка. Публика је имала прилику уживати у 21 кореографији коју су осмислиле младе плесачице узрста од 8 до 14 година плесне секције модерног плеса КУД-а „Коловит“.

Кореограф  и тренер Вера Калајџић рекла је да су дјеца кроз кореографије изразила своју креативност и кроз бројне плесне покрете ослободиле своју машту.

Маја Скакић, која дужи низ година плеше и наступа са плесном групом Денс степ ове године је остварила велики успјех са својим тимом на Ритму Европе освојивши прво мјесто. Вечерас се представила соло тачком а како каже за њу је музика и плес представљају саставни дио живота.

Лана Врањеш  вечерас је има свој други соло наструп пред публиком. „Волим музику и стално плешем, а у кореографији ми је помогла тета Вера јер пјесма са којом наступам има захтјевне кораке“, нагласила је Лана.

Наредни наступ Денс степ биће одржан у недјељу у Арени Градишка на отварању Међународног џудо турнира, а у децембу публика ће имати прилику видјети наступе дјеце предшколског узраста и првог и другог разреда основне школе.

Г.Влаинић

Share With: