Градишка – потенцијални домаћин припрема и утакмица одбојкашке репрезентације Србије

Славни одбојкашки стручњак и предсједник Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић боравио је са својим најближим сарадницима те руководством Одбојкашког савеза Републике Српске у посјети Градишци. У разговору са градоначелником Аџићем и руководством Арене Градишка упознао се са могућностима које нуди наш град када је у питању организација припрема и утакмица свих категорија одбојкаша Србије.

Градоначелник Градишке, Зоран Аџић је, уз почаствованост што су представници савеза који већ више деценија слови као најуспјешнији у Србији одабрали баш Градишку као партнера, исказао потпуну отвореност Градске управе и Арене Градишка за сарадњу

О томе да Градишка постаје све битнија тачка кад је у питању одбојка у Републици Српској свједочи и изјава челног човјека одбојкашког савеза РС и БиХ, Милутина Поповића. Он је нагласио како је Савез препознао потенцијал нашег града и обећао подршку овдашњим клубовима

Поред сениорских такмичарских успјеха једнака брига води се и о будућности овог спорта а која лежи у рукама младих одбојкаша. Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске, Денис Шулић је нагласио да је сарадња са одбојкашким структурама из Србије прилика и за развој спортског туризма.

По обиласку савремене Арене, гости нашег града исказали су одушевљење оним што она нуди те истакли да у потпуности одговара највишим стандардима који су прописани од стране међународних спортских федерација.

Небојша Ристић

Share With: