Возачи пажња, почиње нова школска година

Саобраћај се на већини путева у Републици Српској одвија редовно, по сувим и мјестимично влажним коловозима. У котлинама и дуж ријечних токова, магла мјестимично смањује видљивост. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, скрећемо пажњу на повећану опасност од одрона земље и камења на коловоз. На путевима на којима се изводе санациони радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације, која регулише саобраћај.

Возачима савјетујемо максимално опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу и подсјећамо да данас почиње нова школска година у Републици Српској и позивамо их да возе крајње опрезно у зонама основних и средњих школа, те да обрате посебну пажњу на ђаке који се крећу дуж коловоза.

У току су радови на изградњи саобраћајнице (приступа новом царинском терминалу) и изградњи кружне раскрснице на дионици магистралног пута  Градишка-Нова Топола, због чега је измијењен режим у одвијању саобраћаја. С обзиром да се ради о веома фреквентном путном правцу, возаче молимо да возе максимално опрезно и спорије, те да поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију.

Поводом промоције 3. моторијаде Мото клуба ”Стадо” Градишка данас ће привремено бити обустављен саобраћај на дијелу улице Видовданска од ”моста” до ”сата” у времену од 18 до 21 час.
Замољавају се грађани да се, за вријеме ове привремене обуставе, придржавају режима саобраћаја према привремено постављеној сигнализацији.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

Share With: