Возачи опрез мокри коловози, по котлинама има магле

На већини путева у Републици Српској саобраћај се одвија по мјестимично влажним коловозима, док у вишим предјелима и по котлинама има магле. Возаче упозоравамо на учестале одроне,посебно на подручју Кнежева, због чега је неопходна максимално опрезна вожња прилагођена стању и условима на путу
Поводом свечане церемоније обиљежавања почетка првог Програма подршке Владе Мађарске привреди Републике Српске, у  Градишци  ће доћи до привремене обуставе саобраћаја.
Током тродневног излагања механизације, опреме и алата мађарске производње на платоу испред Арене Градишка, у периоду од понедјељка 29.августа од 06.00 часова до сриједе 31.августа до 20.00 часова,  на дијелу Улице Доситејева, од раскрснице са улицом Лијевчанска до првог прикључка сервисне саобраћајнице на Улицу 1. Крајишког корпуса, доћиће  до привремене обуставе саобраћаја.
Из Градске управе Градишка моле грађане да поштују постављену сигнализацију и придржавају се режима саобраћаја за вријеме привремене обуставе саобраћаја.
ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗИ
На граничном прелазу Градишка појачана је фреквенција возила на излазу из БиХ. На осталим граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута.
Share With: