Видовдански сајам заинтересовао и излагаче и посјетиоце

У оквиру „Љета на Сави“, Туристичка организација града Градишке је, по други пут, организовала Видовдански сајам на коме се са домаћим производима представило 18 излагача.

Органским производима, на другом Видовданском сајму представили су се вриједни произвођачи са подручја Градишке. У понуди је било ароније, пчелињих производа,љешњака, природних сокова, љутих сосева,козјих сапуна, природне козметике… Понуду овогодишњег сајма употпунили су креативци који су изложили врло интересантне предмете израђене са много пажње и љубави. Нису изостали ни лијепо декорисани слаткиши који су за врло кратко вријеме распродани. Пригодним програмом на Видовданском сајму су се представили и чланови Културно-умјетничког друштва „Коловит“.

Ово је друга година како се, поводом Видовдана, окупљају излагачи и на овај начин промовишу своје производе. У Туристичкој организацији наглашавају да је овогдишњи сајам заинтересовао више излагача, што, додају, говори у прилог томе да овакав садржај треба у континуитету његовати.

Током наредних дана љета, у Градишци ће бити организован богат програм. Из Туристичке организације позивају суграђане да посјете и буду дио шароликих садржаја, попут Савске регате која је планирана овог викенда, Међународног фестивала фолклора, фестивала пива и вина, спортских догађаја,  те књижевне вечери са Вањом Булићем,у самој завршници манифестације.

С.В.Тркуља

Share With: