Вечерас годишњи концерт ОМШ „Бранко Смиљанић“

Основна музичка школа „Бранко Смиљанић“ организује годишњи концерт који ће бити одржан вечерас у 19 часова Културном центру Градишка. Сви посјетиоци ће имати прилику да уживају у разноврсном садржају који су припремили ученици ове школе.

На концерту ће наступити најбољи ученици из свих разреда.

Директор ОМШ „Бранко Смиљанић“ Градишка Иван Ристић, каже да је концерт прилика да се школа представи са ученицима који су били вриједни и који су освојили награде на такмичењима.

На недавно одржаном међународном такмичењу у Београду из солфеђа ученице Николина Суботић, Нађа Десанчић и Мила Видовић су освојиле три прве награде. У Шапцу су се такмичили флаутисти и прво мјесто је освојила ученик четвртог разреда музичке школе ,Софија Кецман.

До краја школске године ученике ове школе очекује још једно међународно такмичење хармоникаша у Источном Сарајеву. Из школе напомињу да ће ускоро почети и упис нових ученика, од 20. маја до 10 јуна ове године.

Други концерт Основна музичка школа „Бранко Смиљанић“ организује 6. јуна у Културном центру, а прије ових концерата организовани су концерти класа на којем су се представили сви ученици музичке школе.

Н.М.

Share With: